Kontakt

Befattning:
VM-SARIC AB
Adress:
Tegnergatan 70
216 14 Limhamn
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT
(frivilligt)

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT:

Våra städtjänster
Vi på VM Saric har kunskap och erfarenheten att ta hand om olika former av städning. Vi ser till att alltid kunna erbjuda högkvalitativa tjänster, samt att ge er en bra service.
Vi ser till att skapa en skräddarsydd lösning som täcker de behov du har av städning. Vem som helst ska kunna ha möjligheten till ett städat hem, eller ett kontor, därför kan du även använda dig av RUT-avdrag när du anlitar oss.
Hos oss hittar du tjänster inom: Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning, Visningsstädning, Byggstädning, Fönsterputsning, Kontorsstädning, Trappstädning, Golvvård, m. m.
Du kan anlita oss för att komma och städa regelbundet eller om du har behov av en tillfällig städning. Du som kund är den som ska stå i fokus och det är vad du vill ha som ska styra hur städningen ska se ut. När vi städar så använder vi oss ofta av checklistor. Men vi tillsammans med dig kan komma fram till en lösning som passar dig och de behov du har för ditt hem, ditt kontor, eller din lokal. Hemstädning passar bra för dig som inte hinner städa huset eller lägenheten själv.
Vi kan som din städfirma se till att ditt hem blir städat regelbundet eller så ofta du vill! Du kan även anlita oss om du ska flytta eller har flyttat, vi tar hand om flyttstädningen.
En annan sak som inte är fel att göra är att lämna storstädningen till oss. Låt oss göra det en till två gånger per år! Företag kan även de anlita oss till städning och vi anpassar den efter ert behov. Det kan gälla allt från kontor, till trappstädning till att ta hand om era golv.