bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag

SPECIALSTÄD

TRAPPSTÄDNING

Trappstädning omfattar de arbetsuppgifter som utförs regelmässigt på städområdet. Det kan vara varje dag, en gång i veckan, en gång varannan osv. Den dagliga städningen i en bostadsrättsförening innefattar städning av trapphus inklusive biutrymmen som tvättstugor, cykel-, rullstols- och barnvagnsrum, källargångar etc. Vi sköter den vanliga veckostädningen av trapphusen och städar också regelbundet allt runt omkring.
Den återkommande städningen i en bostadsrättsförening innefattar städning av trapphus inklusive biutrymmen som tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum, källargångar etc. Olika utrymmen städas med olika intervall. Trapphuset städas till exempel en gång i veckan medan cykelrummet kanske städas varannan månad.

Veckostädning är regelbunden och kontinuerlig städning som utförs varje vecka, eller ibland varannan vecka, enligt en specifik städinstruktion.

Specialstädning

Periodiskt underhåll är arbete som utförs vid olika tidpunkter för att underlätta den dagliga städningen, förbättra städresultatet och hålla fastigheten i ett gott skick.

Golvvård / Polering

Vi arbetar med olika behandlingar för att skydda och bevara golven. Vi rengör alla typer av golvmaterial på djupet för att sedan ytbehandla dem med lämplig metod. En bra tumregel är att årligen polera entrégolvet för minskat slitage.

Fönsterputs

Glaspartiet i entrén rengörs vanligtvis vid varje städtillfälle. Men åtminstone en gång per säsong bör fönstren putsas i trapphuset och övriga biutrymmen för att avlägsna smutspartiklar och beläggningar. Är fastigheten belägen i ett  tungt trafikerat område krävs oftast tätare intervaller.

Storstädning

En grundligare storstädning  kan innefatta tvätt av väggar, avtorkning av dörrfoder, dörrar, ventilation och rengöring av armaturer invändigt. Även biutrymmen behöver städas. Till exempel kan rör i en källargång behöva torkas av, element tvättas och väggar och kärl i ett soprum behöva högtryckstvättas.

Trädgårdshjälp

Vi erbjuder en smidig och professionell trädgårdstjänst där våra erfarna trädgårdsmästare hjälper dig med allt från enklare sysslor som gräsklippning och trädbeskärning till mer avancerad stenläggning och trädgårdsanläggning. finns en golvbrunn. Garagestädning kan även inkludera avtorkning av rörledningar och lampor.


Om du saknar någon information eller bara vill ge oss feedback, var god och glöm inte kontakta oss.

DE VI JOBBAR MED

VÅRA REFERENSER