Enkelt och rent

Som kund hos oss är det du som bestämmer vad som ska städas och i vilken omfattning. Meningen är ju att du ska njuta av att ha rent och snyggt på dina villkor men att vi står för kunskapen och utförandet. Du bestämmer omfattningen av din hemstädning tillsammans med oss. Alla moment är tydliga och genom vår checklista är det lätt för vår städare och dig som kund att kontrollera vad som är utfört.

Kontorsstädning

Som ett komplement till övriga städtjänster gör vi även kontorsstädning. Städningen utformas helt efter kundens önskemål. En del kunder vill att vi städar under kontorstid, andra föredrar att vi städar lite senare på kvällen.Vi specialdesignar en arbetsbeskrivning som passar just ditt kontor! Det kan vara allt från hel städning av samtliga ytor en gång per vecka till flera gånger i veckan. Vi tar även hand om avfall och grovsopor, fyller på tvål och papper på WC eller tvättar handdukar om så önskas.

VÅR PERSONAL

Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Vår personalomsättning är mycket låg beroende på att vi har noggranna rekryteringsrutiner och noggrann urvalsprocess. Alla nyanställda genomgår en utbildning och har en handledare med sig vid de första uppdragen för att kvalitetssäkra städningen. Bra med personal som trivs och bra för våra kunder som alltid har samma städerska. 

Personlig service

Vi sätter högt värde i att skapa personliga relationer med våra kunder där vi i varje enskild affär gör vårt yttersta för att tillfredsställa de behov som kunden har.

 

Kostnadsfritt offert 

Vi erbjuder privata tjänster som trädgårdsarbete och städning mm. Samtidigt är vi engagerade inom ofentligt sektor som städservice för mindre företag och butiker.

KONTAKTA OSS NU

Vårt milljöfokus

Vi väljer alltid de färgsystem som är leverantörernas bästa miljöval, och vi har väl fungerande system och rutiner som gör det enkelt att separera miljöfarligt avfall och att ta hand om restprodukter och emballage.